Viral video pengunjung kantoi buat ‘projek’ dalam khemah

Viral video pengunjung kantoi buat 'projek' dalam khemah

Viral video pengunjung kantoi buat ‘projek’ dalam khemah.Difahamkan, rakaman itu dibuat pengunjung yang turut sama berkhemah di kawasan air terjun Curug. Kedengaran perakam beristighfar melihat bayang yang dipercayai aksi lucah.

“Matikan lampu dulu”
Perakam turut mempersoalkan kenapa pasangan tu tak matikan lampu kerana ianya sangat mengganggu ‘pemandangan’ pengunjung lain. Aduhai dekat tempat awam pun jadi kerja ye?

Memetik laporan portal Indonesia Kabar Negri, kejadian itu dipercayai berlaku di air terjun yang terletak di Taman Negara Gunung Halimun Salak.

Bimbang aktiviti tak bermoral

Viral video pengunjung kantoi buat 'projek' dalam khemah


Selepas video viral, ramai yang meluahkan rasa bimbang dengan perbuatan tak bermoral anak muda ketika beriadah di kawasan itu.

Pengurus Taman Negara Gunung Halimun Salak ketika diminta pengesahan mengenai kejadian berkata pihaknya setakat ini masih belum terima apa-apa laporan.

Jadi dia sendiri tak dapat nak sahkan sama ada kejadian tak senonoh itu betul-betul berlaku.

Apa-apa pun dia merayu pengunjung supaya mematuhi peraturan dan menghormati norma yang diguna pakai. Katanya lagi, pihaknya akan melakukan siasatan dengan pegawai lapangan untuk mengetahui kebenaran video yang tersebar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kabar Negri (@kabarnegri)


BACA:

Cikgu tadika talam dua muka, salah seorang mak pelajar bongkar perangai beliau

Aksi seram budak sekolah seberang sungai guna gabus, kalau terbalik gabus tu