[VIDEO] Nyanyian live Fazura raih pujian ramai

[VIDEO] Nyanyian live Fazura raih pujian ramai

[VIDEO] Nyanyian live Fazura raih pujian ramai. Pada 11 September lalu Fazura telah berjaya menghimpunkan ramai penyanyi terkenal dari Malaysia mahupun Indonesia di Konsert Faztival Fazura. Di media sosial pula, penonton membanjiri ruangan dengan video-video pendek nyanyian penyanyi yang terlibat apabila ia juga menggamit memori peminat muzik.

Walau bagaimanapun, selain penyanyi-penyanyi terkenal yang terlibat seperti Datuk Awie, Ratu Rock Malaysia iaitu Ella, Mulan Jameela dan ramai lagi menjadi perhatian ternyata penonton juga dikejutkan dengan persembahan daripada Fazura.

Fazura yang tampil dengan busana serba pink tidak sekadar menjadi bualan kerana kecantikannya yang dikatakan seperti patung malah persembahan live di Konsert Faztival Fazura itu membuatkan dia juga menerima pujian orang ramai.

[VIDEO] Nyanyian live Fazura raih pujian ramai

Malah scroll sahaja ruangan di media sosial, sememangnya persembahan Fazura juga menjadi topik hangat bagi peminat dan warganet kerana nyanyian live daripada selebriti jelita ini ditinggalkan komen pujian kerana tidak miming malah jelas kedengaran suaranya yang membuatkan penonton juga sangat layan manakala yang menonton video-video yang tular ini juga memberikan pujian terhadap suaranya.

Muat naik video-video tersebut juga meraih ribuan tanda suka oleh warganet disamping ruangan komen pula dihujani dengan reaksi positif terhadap persembahan Fazura yang mana ada juga yang berkata bahawa suaranya itu ‘sedap’ didengar.

“Suara Fazura sedap…”

“Tak puas dengar…”

“Fazura ni bukan fulltime menyanyi, kira ok la dia cabar diri nyanyi live kat depan beribu orang…”

“Dia jadi diri dia, weiiii bukan miming…”

@theshahaidin Replying to @yellowchic99 betul, dia organiser for this concert. 🥰🥰🥰 takpe kita boleh cover dia nyanyi hiks. #fyp #tiktokmalaysia #faztival #fazura #faztivalfazura2022 #aim23 ♬ original sound – ShahAidin

BACA:

Kemunculan awan tebal bercahaya aneh, penduduk mula risau

Lelaki jumpa cincin berlian dalam timbunan sampah, harga RM24 ribu

DDNK mohon beri ruang kepada isterinya, kecewa teruk kena kecam netizen