Tular rakaman artis Korea menyanyi lagu melayu dengan fasih

Tular rakaman artis Korea menyanyi lagu melayu dengan fasih.Tular di laman sosial TikTok memaparkan rakaman seorang artis Korea menyanyikan lagu berbahasa melayu sehingga mencuri tumpuan ramai.

Sebutan agak baik

Artis dari Korea yang dimaksudkan ialah Cha Eun Woo. Selain berbakat dalam dunia lakonan, Eun Woo juga merupakan salah seorang anggota kumpulan penyanyi dikenali Astro.

Dalam rakaman tersebut memaparkan Eun Woo sedang mendengdangkan lagu ‘Sampai Ke Hari Tua’ nyanyian asal oleh Aizat Amdan.

Sebutannya sangat baik.

Tular rakaman artis Korea menyanyi lagu melayu dengan fasih

Rata-rata wargamaya memberi reaksi bahawa sebutan bahasa melayu pelakon itu sangat baik. Ini juga membuktikan lagu dari bahasa melayu hari ini agak mudah dinyanyikan oleh pelbagai bangsa lain.

Video yang berdurasi 52 saat itu menunjukkan peminat tidak keruan mendengar pelakon kacak itu menyanyikan lagu dalam bahasa melayu. Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah meraih lebih 900 ribu tontonan dan 186 ribu tanda suka.

Video penuh : https://www.tiktok.com/@darlaling/video/7098320485557079323?referer_url=https%3A%2F%2Fohbulan.com%2Fartis-korea-fasih-menyanyi-lagu-melayu&referer_video_id=7098320485557079323&refer=embed

‘Comelnya nyanyi dalam bahasa melayu’

Di ruangan komen, rata-rata wargamaya teruja dan memberi pelbagai reaksi terhadap perkongsian tersebut.

BACA:

Bungkusan terlalu banyak, J&T mohon maaf atas kelewatan

Sarco : Mesin bunuh diri yang menjanjikan ketenangan tanpa rasa sakit

Perodua Alza model terkini dibuka untuk tempahan, harga bermula RM69k

COMMENTS

Wordpress (0)