Tular gambar pemain tenis terkemuka dunia kembali langsing selepas bersalin anak sulung beliau, lihat lagi…

Tular gambar pemain tenis terkemuka dunia kembali langsing selepas bersalin anak sulung beliau, lihat lagi…

Tular gambar pemain tenis terkemuka dunia kembali langsing selepas bersalin anak sulung beliau, lihat lagi. Kagum dengan kesungguhan bekas pemain tenis dunia, Maria Sharapova jaga penampilan.

Selamat melahirkan anak sulung pada Julai lepas, juara Glam Slam lima kali tersebut tidak mengambil masa lama untuk kembali mendapatkan bentuk tubuh asal sebelum hamil.

Maria dan tunangnya yang juga merupakan pengasas Paddle8 mengumumkan kehadiran cahaya mata sulung di Instagram masing-masing pada pertengahan Julai lepas. Pasangan tersebut juga sepakat menamakan bayi lelaki mereka dengan nama Theodore.

Tular gambar pemain tenis terkemuka dunia kembali langsing selepas bersalin anak sulung beliau, lihat lagi…

Berkongsi foto dirinya di samping tunang tersayang sambil menatap wajah cahaya mata kesayangan, Maria yang juga usahawan memberitahu, “The most beautiful, challenging and rewarding gift our little family could ask for.”

Berita kehamilan Maria mula mendapat perhatian peminat dunia tenis apabila bintang ini mendedahkan kehamilannya ketika ulang tahun kelahiran ke-35 pada April lepas.

Berkongsi kapsyen menggunakan nombor Roman Vll.l.MMXXll dalam foto anaknya seolah-olah memberi bayangan mengenai tarikh lahir bayi tersebut pada 1 Julai lalu.

Maria bersara daripada profesion tenis pada Februari 2020 selepas berjaya mencatatkan 36 kejuaraan Hologic WTA Tour, Roland Garros sebanyak dua kali selain memenangi acara besar lain seperti Australian Open, Wimbledon dan US Open.

Usahawan Sugarpova ini dikhabarkan bertunang dengan Alexander Gilkes pada Disember 2020 selepas dua tahun bercinta. Mereka bagaimana pun belum sempat melangsungkan perkahwinan kerana situasi pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia sejak lebih dua tahun lalu.

Kembali Langsing Lepas Bersalin, Jutawan Tenis MARIA SHARAPOVA Teruja Galas Tugas Ibu!

BACA JUGA:

Budak 3 Tahun Punyai Badan Yang Sado Dan Berotot buat netizen terkejut

Pelanggan batal tempahan makanan undang sebak, [VIDEO] reaksi peniaga itu

Madammu Sah Hamil Lepas 7 tahun dihina “MANDUL” ini reaksi suaminya