Tiz Zaqyah muat naik video bilik hotel, sekali netizen perasan ada kelibat lelaki

Tiz Zaqyah muat naik video bilik hotel, sekali netizen perasan ada kelibat lelaki

Tiz Zaqyah muat naik video bilik hotel, sekali netizen perasan ada kelibat lelaki. Terbaru, pelakon jelita iaitu Tiz Zayah tel4h menjadi per.hatian orang ramai selep4s memuat naik sebuah hantar4n video di laman Tik.Tok milik.nya memap4rkan diri.nya di sebuah bilik hotel.

Mnerusi video ter.sebut, Tiz atau nama sebenar.nya Siti Zaqyah binti Abdul Razak dilih4t sedang membuat trend di aplikasi ber.kenaan dengan menghemp4skan bad4n.nya ke atas katil secara slowmo.

N4mun, apa yang menjadi perhatian netizen ial4h kelib4t seorang lelaki dilihat sedang menggos0k baju dengan streka di dalam bilik yang sama.

Susul4n itu, timbul d4kwaan dalam kalangan wrga net yang mend4kwa pelakon berusia 34 tahun itu berdua-duaan dengan lelaki ber.kenaan.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen menegur Tiz kerana sebilik ber.sama lelaki yang buk4n mahram selain memper.soalkan sama asa status mereka sud4h ber.kahwin atau tid4k.

Tiz Zaqyah muat naik video bilik hotel, sekali netizen perasan ada kelibat lelaki

@tiz.zaqyah #fyp #fypシ ♬ golden hour – JVKE

Tampil menjawab d4kwaan, Tiz menjel4skan bahawa bilik hotel ter.sebut merupakan bilik mekap dan wardrobe tempatnya bersi4p di set penggambar4n.

Menerusi ciapan di laman Twitter, pelakon drama Nur Kasih itu terhibur apabila melih4t sesetengah pih4k sibuk bertanyakan per.kara tersebut.

Bilik makeup and wardrobe temp4t kita bersiap ny4h. Kau ghase? Them busvk h4tis got the bait. HAHAHA seronok tengok si celk sekalian ‘ber.tanya’. More please.

BACA:

Pengunjung kongsi pengalaman tidur tegak macam mayat di hotel Cameron Highland

Tengah menyanyi pun dia boleh lagi melawak..