Tak habis-habis gimik, Janna Nick kena kecam lagi

Tak habis-habis gimik, Janna Nick kena kecam lagi

Tak habis-habis gimik, Janna Nick kena kecam lagi. Pelakon dan pengacara, Janna Nick pernah menjadi bualan ramai selepas memberikan kapsyen ‘single’ menerusi video yang dimuatnaik di TikTok pada November, sehingga mendapat DM (Direct Message) oleh netizen yang menyifatkannya sebagai “mengada”.

Kongsi Cover Nabila Razali
Terkini, Janna dilihat rakannya yang juga penyanyi terkenal, Nabila Razali melakukan cover single Janna berjudul Mentari Setia.

“Thank you sahabat @nabila.razali. Thank you sebab ada di waktu aku down ❤️‍🩹. Kadang-kadang banyak benda yang kita kena bersyukur. Salah satunya, sebuah persahabatan. Love you Bella.

Siapa-siapa yang cover #mentarisetia, InsyaAllah I will repost on my feed.”-Tulis Janna

“Tahu Dah Pura-Pura Putus..”

Tak habis-habis gimik, Janna Nick kena kecam lagi

Walaubagaimanapun, terdapat komen dari segelintir netizen yang seolah-olah menyindir Janna yang melakukan gimik di atas berita perpisahannya bersama Dini Schatzmann untuk merilis single terbaharu.

“Nampak sangat..Marketing. Ni gimik je ni. Tak lama lagi keluar lah tu lagu baru hahha.”

“Tahu dah pura-pura putus, broken, rupanya nak promote lagu baru dia. Semoga baik-baik saja ya Dini & Janna. Janna kan pelakon hebat.”

“Marketing untuk lagu ke ni?

Sekadar info, Janna Nick dan Dini Schatzmann telah menjadi pasangan kekasih sejak tiga tahun lalu, ketika sama-sama membintangi drama Bukan Cinta Aku pada 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

BACA:

Nash nafi laporan dakwa dirinya kini kritikal

Rakam pelanggan buang air, pekerja restoran asam pedas mengaku salah

Anwar mulakan tugas sebagai Menteri Kewangan