Leona menari sampai nampak pusat pula waktu beratur beli nasi kandar

Leona menari sampai nampak pusat pula waktu beratur beli nasi kandar

Leona menari sampai nampak pusat pula waktu beratur beli nasi kandar. Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman ini sering kali menjadi bualan ramai dan adakalanya menerima kecaman netizen gara-gara video yang dimuat naiknya. Terbaru, perkongsian dari Kasih Iris Leona ini kembali menjadi perhatian ramai semasa dia berada di Pulau Pinang baru-baru ini.

Di dalam video yang dikongsikan di Tik Tok ini, Leona dilihat berada di sebuah restoran nasi kandar popular di Pulau Pinang. Dalam masa yang sama, kelihatan ramai pengunjung yang turut sama beratur untuk membeli nasi kandar di restoran terbabit.

Leona kemudiannya sempat menari semasa beratur menunggu giliran namun lain pula yang menjadi perhatian netizen. Semuanya gara-gara reaksi kekok yang diberikan pengunjung yang beratur di belakangnya yang seolah-olah tidak tahu apa yang patut dilakukan pada waktu itu.

Netizen terhibur

Leona menari sampai nampak pusat pula waktu beratur beli nasi kandar
Perkongsian itu turut membuatkan ramai terhibur melihat reaksi kekok pengunjung lain yang sedar mereka juga terakam di dalam video itu. Setakat ini, video yang dimuat naik itu telah meraih hampir sejuta tontonan sebaik sahaja ianya dikongsikan.

@leonsmeonssQueuing for deen maju♬ spin back X collide – ★yt_o00★

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut menegur reaksi yang diberikan seorang pengunjung lelaki yang berada di belakang Leona ini. Kebanyakannya menganggap pastinya lelaki itu terlalu kekok berada di situ dan berpura-pura melihat telefonnya untuk mengalihkan pandangannya.

BACA:

3 pegawai penjara ini didapati ada hubungan cinta dengan banduan

Seluar Leona ketat sangat, netizen perasan nampak bentuk ini