Lelaki tembak bekas isteri kerana buka aib di TikTok

Lelaki tembak bekas isteri kerana buka aib di TikTok

Lelaki tembak bekas isteri kerana buka aib di TikTok. Akibat dari membuka aib tentang perceraian dan dijadikan ‘Content’ TikTok , seorang lelaki sanggup tembak bekas isteri.

Suspek yang tinggal di kawasan Georgia, telah pergi ke rumah mangsa iaitu bekas isterinya di Near North Side pada Isnin lalu dengan niat ingin membunuh selepas melihat video pendedahan penceraian mereka yang dibuat mangsa di TikTok tersebut sebelum bertindak membunuh dirinya sendiri.

Pihak polis tiba di lokasi kejadian sekitar jam 4.30 petang selepas pihak mereka menerima laporan mengenai kehilangan suspek dari keluarganya di mana mereka telah melaporkan suspek telah hilang dari pinggir Atlanta tempat dia tinggal.

Menurut laporan, anggota polis telah menemui mangsa dalam keadaan sudah tidak bernyawa. Mayat mangsa dijumpai berdekatan dengan pintu kediaman dengan adanya luka di bahagian belakang kepala dan kesan darah kering pada wajahnya.

Pihak polis juga telah menjumpai mayat suspek di dalam bilik tidur di rumah mangsa dengan kesan tembakan di kepala serta terdapat sepucuk pistol di tangannya dan nota bunuh diri.

Lelaki tembak bekas isteri kerana buka aib di TikTok

Kejadian ini berlaku dipercayai berpunca dari video yang dimuat naik mangsa di laman media sosial TikTok di mana mangsa secara terbuka menceritakan mengenai penceraiannya dengan suspek.

Video yang dimuat naik mangsa berbunyi, “memang menyakitkan untuk meninggalkan seseorang yang pernah anda cintai. Tetapi lebih menyakitkan untuk mencintai seseorang yang tidak menjaga hati anda,” kata mangsa dalam video tersebut.

BACA:

Terjumpa anak kucing tepi jalan, rupanya spesies yang paling sukar ditemui

Gamat bila rider foodpanda hantar makanan ke dewan kuliah, ini rupanya terjadi

Terperanjat Aaron Aziz lihat tikus besar di hotel, tapi ini respon pihak hotel