Kes terjun sungai Kelantan, isteri dedah apa yang berlaku pada suami

Kes terjun sungai Kelantan, isteri dedah apa yang berlaku pada suami. Seorang lelaki yang dipercayai mengalami kemur.ungan sejak lebih setahun lalu dipercayai Iemas selepas trjun ke dalam Sungai Kelantan melalui Jambatan Sultan Yahya Petra di sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 12.15 tengah hari itu, mngsa yang berusia 46 tahun dikenali dengan nama Tuan Khairul mninggaIkan motosikal jenis Honda Wave sebelum dikhuatlri Iemas di sungai berkenaan.

Isteri mngsa yang hanya mahu dikenali sebagai Kak Yah, 42, berkata, sebelum ini, suaminya sering menga du terte.kan dan mengalami kemuru.ngan.

Katanya, mngsa berpakaian kemas dan sempat menghantar anak bongsunya ke sekolah sebelum memaklum akan terus bergerak ke tempat kerja pagi tadi.

Saya terkjut apabila rakan-rakannya dan poIis datang ke rumah dengan memaklumkan suami saya hiIang selepas mninggaIkan motosikalnya di atas Jambatan Sultan Ismail Petra.

Kes terjun sungai Kelantan, isteri dedah apa yang berlaku pada suami

Sebelum ini, dia juga kerap memberitahu ingin trjun ke dalam sungai kerana jambatan itu merupakan laluannya setiap hari untuk ke tempat kerja dari rumah kami di Pasir Pekan ke Kota Bharu, katanya ketika ditemui kosmo di Jambatan Sultan Yahya Petra di sini semalam.

Dalam pada itu adik mngsa yang dikenali dengan nama Khairul Nordin memaklumkan yang abangnya dikatakan terke.na bua.tan orang yang tldak berpuas hati terhadap abangnya.

Sejak itu abangnya mengalami kemur.ungan yang truk dan berbagai usaha telah dilakukan untuk mengubati kemur.ungan tak sngka itu yang akan berlaku.

Abangnya juga sudah acap kali ucap mahu trjun sungai tak sangka itu benar benar terjadi. moga kakak iparnya kuat dan tabah dengan apa yang berlaku.

IuIuh hati melihat si isteri dan anak bongsunya sabar menanti perkembangan panca.rian mngsa. Al fatihah.

Sumber: kosmo

BACA:

Tersalah isi diesel dalam kereta, jangan risau, ini cara nak cover balik

Gadis kongsi pengalaman bertemu jodoh kerana resit

Reaksi bakal mak mertua cuit perhatian ramai bila pengantin lelaki sahkan akad nikah sendiri

COMMENTS

Wordpress (0)