Jep buka kisah Shuib waktu live, ramai terkejut.. “Apa sudah jadi?”

Jep buka kisah Shuib waktu live, ramai terkejut.. "Apa sudah jadi?"

Jep buka kisah Shuib waktu live, ramai terkejut.. “Apa sudah jadi?”. Menerusi satu klip yang dikongsikan di laman Tiktok membuatkan ramai geli hati dengan lawak yang tidak dijangka oleh Jep dan Shuib. Keserasian mereka yang tiada bandingan itu menguatkan lagi jalan cerita dalam sketsa mereka. Dalam klip tersebut, Jep ingin membuka sebuah cerita seram namun lain yang menjadi perhatian para penonton sehingga mereka geli hati setelah mendengar cerita tersebut.

Berikutan itu, klip tersebut menceritakan perkongsian Jep yang pernah mengalami peristiwa seram bersama rakan artis beliau iaitu Shuib di sebuah lokasi. Namun pada awal perjalanan cerita yang diceritakan oleh beliau, beliau terus meminta Shuib menyambung cerita seram tersebut sehingga kejadian tersebut menjadi satu jalan ceri yang penuh dengan gelak tawa.

Sifat bersahaja Jep yang terus kenakan Shuib itu membuatkan ramai dekah dan dianggap seperti kawan makan kawan.

Jep buka kisah Shuib waktu live, ramai terkejut.. "Apa sudah jadi?"

Pelbagai komen diberikan seperti :

@fakhrulrazi:aku tak boleh brain mcm mana la shuib boleh sambung lawak jep tu smooth je…ada je idea nak buat lawak tu…hahaha

@gone:siut jep cita dh tegantung dia pas gitu je kat shuib hahaha

@Nrs:Shuib dah tahan ketawa tu dia tahu lawak ape jep nk buat

@badrisha9213:time ni yg jurutol pompuan tu cm slow n cm nk xnk share cite..tu yg jep n shuib bg cite die

@Muhammad Naim9929:ni lah istilah kawan makan kawan .. makan secara halus

@Bsjekdjekbeka:Tgok byk kali pun yg palang tu still gelak

@Rocky:dia main pass camtu je

@apexi_penang:depa dua ni rasanya waktu biasa pun ada dok buat lawak mcm ni.. smbang kawan².. tu yg senang nk smbung

@Nasrul Sapri:Shuib ngan Jep ni punya chemistry yg lengkap

@Black Metal ist Krieg:hampeh betul jepp bagi baton mcm tu je kat shuib

@nasibarat1:Asal nk cerita Seram kena ada member support yakin kn member lain

@noname:tp fun fact yg cite jep cite tu betul weh dia ngn shuib dia ada cite dulu

Namun disebabkan keserasian antara Jep dan Shuib itu membuatkan para peminat terkejut bahawa Shuib boleh membawa lawak Jep dengan begitu baik dan profesional sekali. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat para pelawak agar terus berkarya dalam terus menghiburkan para penonton di waktu yang akan datang..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

BACA:

Pesaing Alphard, Vellfire dari China ini mula masuk Malaysia

Tindakan pantas anak berjaya sekat bapa dari jadi mangsa scam

Kata nak undur diri, tiba-tiba Aliff Syukri muncul menari dengan mop pula