Jawatan kosong di Petronas, ini senarai kekosongan dan cara mohon

Jawatan kosong di Petronas, ini senarai kekosongan dan cara mohon

Jawatan kosong di Petronas, ini senarai kekosongan dan cara mohon. Petronas kini membuka peluang kekosongan jawatan ini terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk menjawat jawatan seperti yang telah dinyatakan di bawah ini.

Pastikan bahawa anda telah membaca serta memahami segala syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum anda melakukan permohonan kekosongan jawatan tersebut.

Nama Majikan : PETRONAS
Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan yang telah ditawarkan oleh pihak PETRONAS:

Executive (Mobility)
Executive (Green House Gas Management)
Technician (MT – Process Operations)
Executive (Production Planning)
Executive (Analytical Technology)
Head (Analytical Technology)
Executive (Stakeholder Relations)
Maintenance Planner
Technician (MT _ Laboratory)

Untuk memohon, sila rujuk pada pautan di bawah ini :

Jawatan kosong di Petronas, ini senarai kekosongan dan cara mohon

1. Bagi calon yang berminat untuk melakukan permohonan, anda dikehendaki menghantar segala maklumat permohonan dengan lengkap yang merangkumi resume anda beserta dengan pengalaman pekerjaan anda yang lalu (jika diperlukan).

Jika diperlukan, para pemohon yang belum mempunyai akaun berdaftar hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan kekosongan jawatan yang telah diiklankan di atas.

SYARAT KELAYAKAN MEMOHON

Sekiranya para pemohon merupakan individu yang berkelayakan dengan mempunyai kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A Level”, Pra-Universiti) atau sebarang kelayakan professional daripada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), para pemohon adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas.
Hanya calon yang layak sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga manakala bagi permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh masa tiga bulan adalah dianggap sebagai tidak berjaya.

BACA:

‘Sultan Pemurah’ pandu Lamborghini, cetus spekulasi ini orangnya…

Ini beza Perodua Alza dengan Toyota Veloz

Mat Saleh ini jual nasi lemak RM3, habis licin tak sampai 2 jam