Ini rupanya Eddie Hensem yang didakwa rapat dengan Sera, Shuk sibuk nak tahu

Ini rupanya Eddie Hensem yang didakwa rapat dengan Sera, Shuk sibuk nak tahu

Ini rupanya Eddie Hensem yang didakwa rapat dengan Sera, Shuk sibuk nak tahu.Meskipun tiada kenyataan rasmi yang keluar dari mulut pasangan Shuk Sahar dan isteri Rossa Sera.

Namun ramai yang beranggapan kedua-duanya telah mengambil keputusan untuk membawa haluan masing-masing selepas pelawak tersebut memuat naik satu rakaman ketika ke sebuah pejabat agama bersama seorang peguam.

Siapa Eddie hensem? You dah ada orang baru ke? Sapa Eddie?

Malah Sera juga selepas itu dilihat telah update satu video lain seakan-akan mengucapkan kata-kata perpisahan kepada pasangannya tersebut. Dalam pada itu, menerusi rakaman sama juga terselit beberapa screenshot kiriman WhatsApp daripada Shuk bertanyakan tentang siapakah gerangan seorang lelaki bernama ‘Eddie Hensem’ yang sedang rapat dengan wanita tersebut.

Kita kawan balik sampai kahwin okay

Ini rupanya Eddie Hensem yang didakwa rapat dengan Sera, Shuk sibuk nak tahu

Selepas beberapa hari menjadi tanda tanya, harini persoalan berkenaan seakan terjawab apabila empunya badan iaitu saudara Aidi Qusairy telah memuat naik satu video lain yang memaparkan fotonya bersama Sera ketika masih kecil. Kedua-duanya dikatakan telah berkawan baik sejak 29 tahun lalu bersama seorang lagi individu.

Kecik-kecik dah handsome, sekarang apa lagi…Makinlah merayu-rayu orang tu nanti

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen gembira melihat Sera mempunyai seseorang yang boleh dijadikan peneman. Dalam pada itu, ada juga yang beranggapan barangkali pemuda tersebut juga merupakan saudara jauh wanita berkenaan dari Sabah.

@rossa.sera Tq , sy akan slu doakan dan support awak !! Kerja kuat2 untuk anak2 kita ok? Please kuat n kita sama2 move on 🥹🫶🏼♥️ #fyp ♬ suara asli – •ɪʀɢɪ🥀

BACA:

Ayam dah banyak, pelanggan pula kurang – Peniaga

Sinki mudah tersumbat kerana 6 sebab ini, cubalah elak

Akhirnya Puteri Sarah nekad saman Ira Kazar, tak sanggup lagi terus jadi mangsa