Fazley kongsi pengalaman kena ‘henyak’ dengan Rosyam Nor sampai paku tembus bahu

Fazley kongsi pengalaman kena ‘henyak’ dengan Rosyam Nor sampai paku tembus bahu

Fazley kongsi pengalaman kena ‘henyak’ dengan Rosyam Nor sampai paku tembus bahu. Pelbagai pengalaman yang diceritakan oleh para-para pelakon yang telah menjadi pelakon, sejak dahulu lagi. Setiap kali pertama kali lakonan pasti mereka mempunyai pelbagai pengalaman yang diceritakan mahupun tidak diceritakan sama sekali. Tidak semua orang tahu apakah pengalaman apabila menjadi seorang pelakon apatah lagi jika babak-babak dalam lakonan sangat mencabar, jika mereka tidak menceritakannya.

Ini kerana sebelum ini terc4lit beberapa pelakon hebat yang menjadi bualan netizen apabila salah seorang pelakon daripada drama-drama mengatakan bahawa ada sesetengah pelakon agak “kas4r” dalam lakonan.

Sebenarnya ramai lagi pelakon yang melalui perkara tersebut namun mereka tidak mengheb0hkannya sahaja. Jika ia diheb0hkan tampak seperti tidak profesional dalam pekerjaan.

Disini Dato Fazley pun mahu menceritakan pengalaman beliau ketika berlakon suatu masa dahulu. Dahulu beliau seorang pelakon yang hebat malah banyak juga filem yang beliau lakonkan watak yang hebat.

Perkongsiannya kali ini terlihat menguliit kenangan, zaman-zaman muda mudi, beliau berkesempatan berlakon dengan Hero Malaya, Dato Rosyam Nor, dan pengalaman beliau bersama Dato Rosyam amatlah mencab4r.

Fazley kongsi pengalaman kena 'henyak' dengan Rosyam Nor sampai paku tembus bahu

Katanya lagi, bahunya pernah terkena p4ku sehingga tembvs dan berdrah mengalir tidak henti namun tidak diceritakannya kepada media mahupun Dato Rosyam sendiri. Katanya lagi selepas 15 tahun barulah pengalan tersebut diceritakan kepada Dato Rosyam.

Pada zaman itu mestilah menjadi kegil4an para wanita dan nama Dato Fazley ketika itu sangatlah ternama dan menjadi fenomena apatah lagi lagu popul4rnya yang bertajuk Asmar4 itu sedang meningkat naik.

Namun beliau tidak berpeluang untuk terus menerpa nama sebagai pengiat seni, walaupun sehingga selarang dan ke hari ini namanya dikenali menerusi bidang yang lain malah lebih ternama. Komen rakan artis menguliit kenangan dan membuatkan ramai yang mengimbau masa lalu. Itu komen rakan artis beliau malah peminat beliau juga.

Ramai pula mahu melihat p4rut yang ada pada bahu, bak dikata oleh Dato Fazley, sehingga kini p4rut tersebut masih ada. Ramai nak tengok diharap Dato akan kongsikan nanti.

BACA:

Ayahanda Zul ugut 4 pegawai, anggota Polis di Terengganu

Jalanraya di Selangor bakal diturap secara besar-besaran Mac ini