Didie Alias dedah pernah Jual pakaian dalam demi bersarkan anak

Didie Alias dedah pernah Jual pakaian dalam demi bersarkan anak

Didie Alias dedah pernah Jual pakaian dalam demi bersarkan anak.Didie Alias, nama pelakon yang dikenali ramai terutamanya dari segi lakonan dan perwatakannya yang menarik. Namun, siapa sangka pelakon ini mempunyai pengalaman pahit dalam menampung hidup dan membesarkan anak-anaknya.

Didie menceritakan bahawa dirinya pernah susah dalam mencari rezeki dan telah melakukan pelbagai jenis pekerjaan hanya untuk menyara dirinya sekeluarga.

Demi anak-anak

Didie Alias dedah pernah Jual pakaian dalam demi bersarkan anak

Bagi Didie, anak-anak merupakan penguat semangat bagi dirinya untuk terus bekerja. Didie sendiri mengaku pernah berniaga di dalam kelab malam semata untuk menampung kos hidup keluarganya.

Saya pergi Danok naik bas untuk beli barangan wanita, pakaian dalam wanita dan saya jual kepada GRO-GRO di dalam sana. – Didie Alias

Pelakon itu juga menceritakan bahawa dirinya pernah dihalau dari rumah sewa kerana tidak mampu bayar sebelum bertemu dengan suaminya kini. Walau bagaimanapun, dirinya berasa bersyukur kerana rezeki yang dimilikinya kini atas usahanya untuk tidak putus asa dahulu.

BACA:

Selepas dikatakan ganggu peniaga lain Makcik nasi lemak cerita perkara sebenar

Komen padu Dato’ Hattan setelah 2 jam tersadai dalam kereta sebab kena bagi laluan lumba basikal