Buaya tangkap Cheetah semasa minum air, perkara berlaku selepas itu sangat mengejutkan

Buaya tangkap Cheetah semasa minum air, perkara berlaku selepas itu sangat mengejutkan. Kami sering mendapat video tentang banyak kejadian mengejutkan di media sosial dan hari ini kami membawakan kepada anda video yang dirakam oleh pelancong di Taman Negara Kruger, Afrika Selatan.

Dalam video ini, dapat dilihat seekor ibu cheetah dengan dua ekor datang menghampiri kolam untuk menghilangkan dahaga. Anak jantan itu telah minum air dengan selesa sambil berdiri di tebing kolam, tetapi selepas itu, sesuatu berlaku yang anda akan terkejut melihatnya.

Seekor buaya menyerang anak cHeetah dari dalam air dan mengambil anak itu di bawah cengkeramannya, dan membawanya ke dalam air. Walaupun selepas percubaan berulang oleh anak, dia tidak dapat melepaskan dirinya daripada cengkaman buaya dan menjadi mangsa buaya.

Video yang tular di media sosial ini telah dikongsikan di saluran YouTube ‘Latest Sightings’ yang telah ditonton sebanyak 5,69,58,295 kali setakat ini.

Pada penghujung video ini ibu cheetah dan anak lelaki berdiri di sana dan melihat ke arah kolam mungkin menyangka anak jantan itu mungkin keluar dari air. Netizen memberikan reaksi berbeza terhadap video ini.

Seorang pengguna menulis “harap orang yang menonton ini menyedari bahawa ia adalah buaya yang agak kecil, dan anda melihat bukti kuasanya. Ia benar-benar menyeret Cheetah itu ke dalam air dengan relatif mudah.

​​Buaya begitu kuat. Mereka mesti diberi penghormatan besar-besaran sebagai pemangsa tertinggi, dan mereka kembali ke zaman Dinosaur. Apabila rahang itu mempunyai cengkaman yang baik, mereka jarang melepaskannya. Cheetah itu tidak mempunyai peluang sebaik sahaja dia ditangkap. Besar. Menakutkan.”

TONTON:

BACA:

Aedy Asyraf melutut lamar Amelia Henderson, sekali ini yang jadi..

Aliff Syukri akui tak sempat cuci pun lepas buang air besar..

Jijik !!! Dah la proses soya depan tandas, tikus pula berkeliaran satu kilang