“Asal iklan raya je ada muka akak ni..”, wanita ini jadi bualan warganet

“Asal iklan raya je ada muka akak ni..”, wanita ini jadi bualan warganet.Apabila menjelangnya hari raya, antara yang menarik dan dinanti-nantikan oleh warganet merupakan iklan raya yang pasti setiap tahun ada-ada sahaja iklan raya yang mencetuskan tawa mahupun membuatkan penonton terusik.

Walau bagaimanapun, masihkan anda ingat akan bintang iklan raya daripada akak ini? Memang setiap kali dirinya muncul di setiap iklan raya, memang tak kering gusi penonton dibuatnya.

Pelakon tersebut adalah Sharifah Nordiana atau turut dikenali dengan panggilan Dee Alhadi. Tetapi terbaharu ramai yang mulai menggamit memori dengan iklan-iklan tersebut.

@deeyalhadi Reply to @kek_pandan ♬ original sound – Sharifah Nordiana Syed Shaikh

Ini kerana Sharifah Nordiana di aplikasi TikTok berkongsikan beberapa watak dan panggilan buatnya sepanjang membintangi iklan raya dan ternyata dengan pantas menarik tumpuan warga TikTok dimana setakat ini berjaya meraih ribuan tanda suka.

@deeyalhadi Reply to @raziqziqrie_ ♬ original sound – Sharifah Nordiana Syed Shaikh

Hantaran video olehnya di akaun atas nama, Deeyalhadi itu turut mencetuskan ruangan komen meriah ditinggalkan ribuan reaksi oleh warganet yang rata-ratanya akui cukup suka dengan iklan raya dilakonkan oleh akak ini.
TONTON :

BACA:

Jijik !!! Dah la proses soya depan tandas, tikus pula berkeliaran satu kilang

Alat Sulit wanita terkena ‘sihir’, sekali ini yang bomoh buat..

Wanita buat ‘live’ jual barang suami selepas lelaki itu lari ikut skandal, untung puluhan ribu!

COMMENTS

Wordpress (0)